UNOX Vergetengroentensoep

6 december 2016
UNOX Vergetengroentensoep

Soep uit een zak, eigenlijk vind ik het niks. Soep maak je zelf of je eet het niet. Toch ben ik verleid door hettestpanel.nl om gratis een zak UNOX soep te testen. En ik werd ook nog geselecteerd als deelnemer van de UNOX Vergetengroentensoep testpanel, hoe leuk is dat!
UNOX Vergetengroentensoep

Soep uit een zak

Zoals ik al zei, maak je soep zelf of je eet het niet. Als ik het zelf maak weet ik precies wat er in zit en hoe het gemaakt is. Eigenwijs, ik weet het. Het is een van die eetkronkels waar ik dankzij mijn eetstoornis mee te kampen heb. Toch liet ik me verleiden door het woord ‘gratis’. Yep, lekker Hollands.

De UNOX Vergetengroentensoep

En daar stond de postbode op de stoep met een mooi pakket; m’n gratis UNOX Vergetengroentensoep in de door mij gevreesde zak. Nieuwsgierig als ik ben kon ik het niet laten om het pakket gelijk te openen. Hup unboxen die boel! Daar stond ik dan met een zak vol soep. Nieuwsgierig als ik ben werkt mijn aandacht gelijk naar de voedingstabel getrokken. Wat zit er allemaal in? En dan gaat het me vooral om het aantal calorieën. Tja, ook dat is een van mijn eetkronkels. Nou, dat viel me echt reuze mee! Best oké en met de ingrediënten is ook helemaal niets mis. Dit durf ik aan. Ben benieuwd hoe het smaakt!

De smaak

De Unox Vergetengroentesoep is een eigentijdse variant van Champignonsoep, met cantharellen en ‘vergeten’ pastinaak toegevoegd. Zo omschrijft UNOX zelf de Vergetengroentensoep. Hoe ik de smaak omschrijf? Ik ben het met UNOX eens; het is een eigentijdse variant op een champignonsoep. Het is een frisse en romige (absoluut niet vettig) soep. Het vult lekker en ligt zeker niet als een steen op je maag. Conclusie: de UNOX Vergetengroentensoep is echt de moeite waard. En als ik als ‘ik eet liever geen soep uit een zak’ dat zeg is het echt een aanrader!

© foto: UNOX

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *