Sportsetjes, I love it!

21 mei 2016
Adidas

Sportsetjes? I just love it! Voor een shopsessie mag je me midden in de nacht wakker maken. M’n kledingkast is er aardig mee gevuld, maar plek voor een fruitig nieuw setje is er altijd.
sportsetjes

Hip & comfi sportsetjes

Een legging, short, shirt, top, jackie of een paar hardloopsokken met extra comfort, ondersteuning en ventilatie zijn; I love it! En qua merk? Ik doe niet moeilijk, het maakt niet uit. Oke, de enige voorwaarde die ik heb is dat het lekker zit. Maar of er nu Adidas, H&M, Nike of¬†Bershka in het label staat; I don’t care.

Addicted 2 sneakers

‘Addicted’ is misschien een beetje over de top (klinkt wel cool), maar happy de peppie word ik er absoluut van. Dus hierbij een tip als je eens heerlijk wilt verwennen (knipoog). Voor sneakers heb ik echt een zwak. En sneakers heb je uiteindelijk nooit genoeg. Elke outfit vraagt eigenlijk om een ander paar sportschoenen. En dan verandert de collectie ook nog eens voortduren. Dus als je een beetje up-to-date overstraat wilt lopen, ben je eigenlijk wel verplicht om met enige regelmaat je pinpas te voorschijn te toveren. Toch? Of is dit een mooie excuus om een de rij schoenen die mijn slaapkamer siert goed te praten…
sportsetjes

Ook fan?

En jij? Ben jij ook zo’n sportoutfit- en sneakerfan? Tell me en laat je reactie achter. Ook daar maak je me ontzettend blij mee!

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *