Sportscholen Groningen: welke is de beste?

24 juni 2016
sportschool

Er zijn heel veel sportscholen Groningen, maar welke is nou de beste? BasicFit Westerhaven is mijn vaste sporthonk. Als een trouwe hond werk ik me hier 6 maal per week in het zweet. Het voelt als een tweede thuis. Nu zijn er in Groningen nog veel meer sportscholen. En nieuwsgierig als ik ben, vraag ik me af of ik me daar net zo thuis voel als in de Basic Fit Westerhaven. Om daar achter te komen, zit er maar ding op: de komende weken ga ik undercover een aantal sportscholen in Groningen inspecteren.
BasicFit Westerhaven

Sportscholen Groningen: de beoordeling

Wat ga ik uitzoeken, testen en vergelijken? Eigenlijk van alles wat ik belangrijk vind in een sportschool. Van de fitnessapparatuur, de ruimte en de lessen die je kunt volgen tot de klantvriendelijkheid en professionaliteit van het personeel, de kleedkamers en extra’s als wifi, kluisjes en douches. Ook niet geheel onbelangrijk: wat kost een abonnement. Ik heb een lijst met testonderdelen samengesteld die ik in elke gym check. Als ik klaar ben met m’n gymrondje door de stad, maak ik de eindbalans op en beoordeel ik alle sportcentra met 1 tot maximaal 5 sterren: 1 * = zonde van je geld en 5 * = moet je doen!

Undercover in Groningen

Ben je benieuwd in welke centra ik me undercover in het zweet werk? Volg me dan op Instagram!

Getest:
16-06-2016: Sportcentrum Balili

21-06-2016: BigGym
Me in the Big Gym Groningen
25-06-2016: TrainMore
Me in the Train more
06-07-2016: Fit for Free

10-07-2016: Plaza Sportiva
De beste sportschool van Groningen

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

1 Comment

Vind de sportschool die bij je past: 4 tips! | Carrots, Crunches & Candy 12 mei 2017 at 10:38

[…] Ik was wel benieuwd of er toch nog een andere gym zou zijn waar ik me nog meer thuis zou voelen. En welke sportcentrum in Groningen is eigenlijk het beste? Ook daar was ik wel heel benieuwd naar. Mijn conclusie? Ik zit prima op de plek waar ik nu zit en […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *