Nivea Reversible Black & White Dress

10 juni 2017
NIVEA Reversable Dress

Een Little Black Dress en een Little White Dress zijn de mode-musthaves die onmisbaar zijn in je kledingkast. Ze zijn tijdloos, eindeloos te combineren en geschikt voor elke gelegenheid; ideaal! Weet je wat nu zo leuk is, bij Etos maak je kans op een unieke Reversible Black & White Dress ontworpen door TONYCOHEN. Hoe cool is dat?!

NIVEA & TONYCOHEN

NIVEA Invisible for Black & White Deodorant is de ultieme protection om je favoriete (designer) kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden. Vandaar dat de combinatie NIVEA en topdesigner TONYCOHEN zo’n mooie match is. Dit jaar is het dan ook al weer het 3e jaar op rij dat het beroemde merk de show van TONYCOHEN tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam sponsort.

Reversible Black & White Dress

Dit jaar tilt het koppel hun samenwerking naar the next level: TONYCOHEN heeft een unieke Reversible Black & White Dress ontworpen! Een jurkje dat je op 2 manieren kunt dragen, hoe handig is dat?! The Reversible Dress is een echt collectors item; er zijn maar 15o! Hoe cool is het om dit unieke jurkje straks in je kast te hebben hangen? I say yes to this dress!Nivea deodorant

Hoe maak je kans?

Zeg jij ook Yes to this Dress? Koop in de actieperiode* van 5 t/m 18 juni 2017 2 actieproducten van NIVEA bij Etos, bewaar je kassabon, vul je gegevens in op NIVEA.nl/blackandwhite en je maakt kans op 1 van de 150 Reversible Black & White Dresses.

Ik doe mee, jij ook? Natuurlijk hoop ik dat we straks allemaal irresistible in dit jurkje over de boulevard flaneren. Als je wint, laat je het me dan weten? Tell me in een reactie hieronder of stuur me mailtje, vind ik super leuk!

* Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *