My Jewellery: on-trend met eigenwijze stijl

13 juni 2017
my jewellery

My Jewellery: dat ik deze super leuke on-trend online shop niet eerder ontdekt heb! Ze hebben een enorme collectie sierraden, accessoires, schoenen en kleding met een super leuke eigenwijze stijl. Love it!

Thanks to Followfashion

Zoals je weet schrijf ik niet alleen regelmatig blogs voor Folllowfitgirls, maar ook voor Followfashion.com. De eigenaresse van beide websites, Marlou, tipte me voor een leuke bikini de website van My Jewellery. Binnen no time lag precies die bikini waar ik naar op zoek was in m’n mandje en voordat ik het wist ‘plopte’ de bevestiging van mijn bestelling in mijn mailbox. Yay! Let the summer begin!

my jewellery bikini
Leaf bikini | 34,95

My Jewellery

Fashion freak als ik ben kon ik het natuurlijk niet laten om nog even verder rond te kijken op My-Jewellery.com. En weet je wat het leuke is? De naam ‘My Jewellery’ zorgt misschien voor een kleine misvatting, maar ze verkopen nog veel meer dan sieraden en horloges. Waarschijnlijk had je al een vermoeden omdat ik er een bikini ‘scoorde’, ze hebben ook super leuke kleding, schoenen en allerlei accessoires. Ter inspiratie heb ik een paar leuke items voor je bij elkaar gezocht:

my jewellery strohoed Shell & Tassel Straw Hat | 19,95
Hoe leuk is deze hoed? Ik vind hem perfect voor een heerlijk dagje zonnen op het strand.
my jewellery shirt

City Shirt White/Pink – LA | 29,95
Dit shirtje is een ideale basic die je eindeloos kunt combineren met een jeans, een rokje of een leuk jasje of vest.
my jewellery iphone hoesjeWatermelon & Flamingo Case | 14,95
Voor mij was het liefde op het 1e gezicht; dit hoesje is gewoon té leuk!
my jewellery scarfSmall Printed Scarf | 7,95
Combineer het sjaaltje met een short, top en bijpassende sieraden en je tropische look is compleet.

Mode must-haves

De kans is heel groot dat ik vanaf nu (heel) veel mode muth-haves op My-Jewellery.com koop. Jij ook of heb jij een andere favoriete website voor dit soort leuke fashion gadgets? Laat het me weten in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *