Lianne | About me

what I eat in a day herstel anorexia

Ik hoor je al denken ‘toch niet weer zo’n hippe blog met allerlei skinny recepten (lees Carrots), afmattende trainingstips (= Crunches) zodat je killer body al helemaal bikini-proof is voor het eerste rokjesdagmoment van het jaar aanbreekt en hoe je hierbij ook gewoon cheat met chips, koek en cola (klinkt als Candy)… Ik zeg: dream on!

Is bovenstaande wat je zoekt? Dan moet ik je teleurstellen. Die gouden tips heb ik niet. How to be healthy, enjoy food and feel happy. Dat is de balans die ik zoek.

Enjoy food – Carrots & Candy

Al meer dan de helft van de tijd dat ik hier op deze wereld rondloop strugle ik met eten. De weegschaal geeft aan dat dit getal volgens de ‘gezonde’ richtlijnen te weinig is. Mijn gevoel is het hier niet mee eens. Mijn gezonde verstand juist wel. Gevolg? Een strijd, een strugle. In gevecht met anorexia.

Healthy body – Crunches

Sport is mijn passie. Van trainen wordt ik happy. Als ik alleen al 1 voet over de drempel van de gym zet, voel ik het bloed sneller door mijn aderen stromen. Zweten, bikkelen, de grens zoeken, alles loslaten, even nergens aan denken; fantastisch! Toch is er 1 maar. Wat is de balans tussen genoeg energie innemen en verbruiken? Je kunt er hele formules op loslaten. Er zijn zelfs apps die alles voor je uitrekenen. Handig. Toch voelt het anders. Actie, actie, actie! Resultaat: onrust & strijd. En niet te vergeten, healthy zijn is 1001 meer dingen dan alleen sporten!

Be healthy, enjoy food, feel happy & love it

Een gezonde balans is mogelijk. Ik weet het, ik voel het. Maar hoe? Ik ga het grote avontuur aan. Met vallen en opstaan, ik ga er voor! 99,9% (ik blijf een nuchtere Grunningse) ben ik er van overtuigd dat herstellen van anorexia kan: get a healthy body, enjoy your food, feel free and happy & just love your self and the things you do and like. Live your dream!

Leave a Comment

Neem de code over *