Girl Power Boxing: Geeft boksles je meer zelfvertrouwen?

15 april 2017
Girl Power Boxing

Via Instagram stuit ik bij toeval op een advertentie Girl Power Boxing waarin ze (onder andere) beloven dat je na een cursus van 8 weken meer zelfvertrouwen hebt. Dat klinkt interessant. Kom maar op met dat zelfvertrouwen, ik geef me op voor de cursus Girl Power Boxing!

Girl Power Boxing: cursus boksen voor vrouwen

In de advertentie op Instagram zijn het de woorden fitter, weerbaarder, vitaler en zelfverzekerder (en dan vooral de laatste van de 4) die mijn aandacht trekken. Voordat ik het weet klik ik op de link ‘Ja, ik ontvang graag alle informatie’ en beland ik op een website waar de cursus Girl Power Boxing aangeboden wordt. Is boksen misschien een manier waardoor ik me zelfverzekerder ga voelen? De button ‘Direct aanmelden voor deze cursus’ ziet er heel verleidelijk uit, zal ik… Opeens bedenk ik me dat er vast wel een andere blogger van Followfitgirls (een super leuke website waar ik artikelen voor schrijf) een bokscursus gevolgd heeft. En inderdaad: vorig jaar stond Rosa in de boksring. Ik lees haar artikelen en ik ben overtuigd: ik ga boksen!

Girl Power Boxing boksles

Klaar voor boksles nummer 3, zin in!

Happy zijn met wie je bent

Happy zijn met wie je bent, daar is toch bijna iedereen naar op zoek? Dat ik me niet 24/7 happy kan voelen, begrijp ik ook wel en ik weet dat iedereen wel eens een dag heeft dat ‘ie liever z’n bed niet uitkomt. Maar hoe fijn zou het zijn als ik mijn stemming niet laat afhangen van het getal op de weegschaal of wat een ander van me vindt? Fantastisch lijkt me dat. Maar hoe doe je dat, hoe leer ik om gewoon happy te zijn met wie ik ben?

Krijg ik zelfvertrouwen door boksen?

De komende 8 weken sta ik elke dinsdag- en donderdagavond in de boksring en ik ben heel benieuwd hoe ik me aan het eind van de cursus Girl Power Boxing voel. Na de eerste paar lessen is me al wel duidelijk geworden dat je er een topconditie van krijgt. Je wilt niet weten hoeveel push ups, jumping jacks en lunges we per les moeten doen. En eerlijk gezegd voelde ik me super stoer en sterk met die bokshandschoenen aan. Dus wie weet hoe fit, vitaal en zelfverzekerd ik me over 2 maanden voel. To be continued..

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

2 Comments

sporten en gezond eten? Dat doe je zo! | Carrotscrunchesandcandy.nl 29 mei 2017 at 15:27

[…] Girl Power Boxing: Geeft boksles je meer zelfvertrouwen? […]

Reply
Krijg je meer zelfvertrouwen van boksen? Carrotscrunchesandcandy.nl 29 mei 2017 at 15:43

[…] Girl Power Boxing: Geeft boksles je meer zelfvertrouwen? […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *