Followfashion.com: love for fashion & a small interior obsession

27 april 2017
followfashion.com

Ken je Followfashion.com al? Een super leuke website van Marlou met alles wat je wilt weten over fashion, lifestyle en interieur. En weet je wat het leuke is? Sinds kort schrijf ik niet alleen blogs voor Followfitgirls.com, maar ook voor Followfashion.com!

Schrijven: I love it!

Lezen is niet echt mijn ding, maar geef me een toetsenbord en met m’n typediploma tik in vol passie de ene na de andere zin op het beeldscherm. Ja, van schrijven word ik echt super blij, rustig en vergeet ik alles om me heen. Het is me zelfs al eens overkomen dat ik in de keuken een zwart aangebrande pan met overkookte bietjes aantrof; oeps!. Dacht ik nog heel naïef dat de buren aan het barbecuen waren, stond m’n hele keuken vol met rook.

Followfashion.com

Omdat ik nu meer thuis ben, de combinatie werken en herstellen van anorexia werd me iets te veel, heb ik meer tijd om te schrijven. Vandaar dat ik bij Marlou, de eigenaresse van Followfitgirls & Followfashion) aangegeven had wel meer dingen voor haar te willen doen. Zo kwam ze met de vraag of ik naast blogs voor Followfitgirls ook blogs voor Followfashion.com wil schrijven. Over die vraag heb ik hoefde ik niet lang na te denken:

Ik ben dol op alles wat met fashion, lifestyle en interieur te maken heeft.

Dus; ja heel graag! Ik heb niet alleen een passie voor alles rondom een healthy lifestyle, mijn hart gaat ook sneller kloppen van fashion, beauty & interieur. De artikelen die ik daarvoor schrijf ga ik vanaf nu ook op mijn eigen website plaatsen, leuk voor de extra content, toch?! Onder in het artikel zet ik er dan wel even bij dat je de blog op op Followfashion.com kunt lezen.

Followfashion.com bloggen

☀️Schaduw, windje, glaasje water, laptop en lekker typen maar. Had ik al verteld dat ik ook blog voor Followfashion.com? Yep, super leuk! Naast een healthy lifestyle ben ik nu ook helemaal in to Fashion, Beauty & Interieur: love it! ❤️ #blogger #fashion #beauty #interieur #styling #loveit #dingenwaarjeblijvanwordt #geluksmomentje

Ligt hier mijn toekomst?

Zou het schrijven van artikelen over een health, happiness & fashion en coachen van mensen die net als ik worstel met het vinden van een gezonde balans in je leven, dan misschien meer kunnen worden dan een passie alleen? Hoe geweldig zou het zijn als ik met hetgeen waar ik het meest blij van word mijn brood kan verdienen; het lijkt me helemaal geweldig. Dus wie weet; to be continued…

Foto boven: Followfashion.com

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

1 Comment

My Jewellery: on-trend en lekker eigenwijs | Carrotscrunchesandcandy.nl 19 juni 2017 at 19:46

[…] Followfashion.com: love for fashion & a small interior obsession […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *