Doutzen Sport Collection – Love it!

7 januari 2017
Doutzen Sports Collection

Zoek je motivatie om je healty voornemens vol te houden? Stop met zoeken! Shop een sportoutfit uit de Doutzen Sport Collection en je staat te trappelen om de gym in te duiken. Zelf traint ze elke dag, dus als er iemand weet hoe belangrijk een comfortabele workout-outfit is, dan is Doutzen het wel. En inderdaad, de collectie zit niet alleen ontzettend lekker, het ook nog super sexy. Love it!

Shoppen bij Hunkemoller

Sportcollectie by Doutzen

Na de succesvolle lingeriecollectie kun je nu dus ook een sportoutfit designed by Doutzen bij Hunkemöller shoppen. Doutzen: ‘Een sportoutfit moet niet alleen lekker zitten, maar moet ook mooi en sexy zijn. Dat motiveert je om te gaan sporten.’ Extra leuk (en praktisch) is dat de je alle sportitems heel fashionable combineert met je gewone kleding.

Look like Doutzen

Het witte jasje, de cropped hoodie, de freestyler sport bh of toch die stoere sweatpants… Help, ik kan niet kiezen! De aardige verkoopmedewerkster van Hunkemöller hoort me twijfelen in m’n paskamer. ‘Leuk he, die nieuwe collectie. Kan ik je misschien helpen kiezen?‘ 3 passessies verder maak ik een keuze en trakteer ik mezelf op 2 items. Het liefst houd ik het gelijk aan, zo lekker zit het. Ik hou me in en laat het netjes inpakken bij de kassa. Onder een voorwaarde: morgen train ik in m’n nieuwe Doutzen-outfit. Zin in!

5 x Doutzen Sport Collection

 1. Cropped Hoodie

  Doutzen Sport Cropped Hoodie
  Je ziet het zo niet, maar op de achterkant van de hoodie staat de tekst ‘Doutzen’s Sport Stories by Hunkemöller’

 2. Jacket Mesh

  Doutzen Jack
  Super stoer jack, maar of wit voor mij zo’n handige kleur is…

 3. Sweatpants

  Doutzen Sport Sweatpants
  De legging is uitgevoerd in een dikke, zachte stof, met als leuk detail de bedrukte tekst ‘DK1985’ op de binnenkant van de tailleband.

 4. Freestyler Sport bh

  Doutzen Sports Freestyler Sport BH
  Op de achterzijde van de bh (leven 1) kruisen de schouderbandjes elkaar en de onderzijde is voorzien van een kruisende elastische. Nice!

 5. Printed Top

  Doutzen Sport Top Printed
  De top is uitgevoerd in een elastische stof en heeft aan de achterzijde een cut-out detail met daarboven een panel van mesh.

PS. Of het me gelukt is om je van een extra portie motivatie te voorzien of niet (hoop ik natuurlijk van wel), zelf wordt ik wel helemaal happy van de collectie. Het is 100% mijn eigen enthousiasme en 0,0% sponsored by Hunkemöller.

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

2 Comments

8 x de leukste sport leggings | Carrotscrunchesandcandy.nl 16 juni 2017 at 14:43

[…] je dat topmodel Doutzen ook een super leuke sport collectie heeft? I love […]

Reply
Touwtje springen: spring je fit! | Carrotscrunchesandcandy.nl 19 juni 2017 at 19:41

[…] ik je vertel dat verschillende topmodellen, bijvoorbeeld Doutzen Kroes, en topsporters regelmatig een springtouw aan hun workout toevoegen, krijg je denk ik wel een […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *