Instagram killerbody’s

24 mei 2016
Instagram killerbody's

Zoek op termen als #girlswithmuscle, #fitgirls, #fitdutchies of #bikinifitness en de meest super mooie strakke vrouwen verschijnen op Instagram. En weet je, ik word er (meestal) heel blij van. Het inspireert en motiveert me, een bruisende energie komt er in me los: ga je dromen achterna, ga voor de beste versie van jezelf!

Instagram fitgirls

Deargoodmorning (Lienke) is een van de vrouwen die dit in me losmaakt. Ze is eerlijk en oprecht. Ze traint bikkelhard en jaagt haar dromen achterna. Niet zonder slag of sloot, ze valt, staat op, en komt elke dag een dichter bij haar ultieme dromen. Ze gaat ervoor! En ook niet geheel onbelangrijk; ze is niet bang om haar emoties te laten zien. Of ze nu blij, boos of verdrietig is. Ze is eerlijk en oprecht. Als je een van haar vlogs bekijkt, zie je direct wat ik bedoel. Naast Lienke zijn er nog meer fitgirls waar ik ontzettend blij van word. Zie ik een foto van RunningLau, Joy of Ilovehealth op Instagram voorbijkomen en hup die smile staat op m’n gezicht. Heerlijk.

Realistisch?

Maar ik blijf realistisch: de 20 ben ik ruim gepasseerd en ik ben ik. Ik ben op zoek naar mijn eigen beste versie van mezelf. En dat is al meer (en moeilijk) genoeg. De fitgirls op Instagram, en andere social media kanalen, inspireren en motiveren me. Wel vraag ik me af of alle vrouwen hier zo ‘down to earth’ naar kijken? Stel je bent rond de 20, super onzeker en twijfelt over alles (en vooral aan jezelf). Ben je dan ook zo realistisch? Uit de grond van mijn hart hoop ik van wel. Droom je eigen dromen, streef je eigen doelen achterna en ‘last but not least’: je bent mooi zoals je bent en dat is meer dan genoeg!

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *