Blogs Followfitgirls & Followfashion #30 t/m 34

27 augustus 2017
blogs followfitgirls followfashion 30

Tijd voor een blog update! Voor de afwisseling heb ik deze keer mijn blogs die de afgelopen paar weken op Followfitgirls.com en Followfashion.com gepost zijn in een artikel verwerkt. Oke ik geef toe; ik was het een ‘beetje’ vergeten. Oeps…

Blogs Followfitgirls & Followfashion #30 t/m 34

Fitjournaal 31: beach workout & 5 x gezond uit eten

blogs followfitgirls followfashion fitjournaalOmdat het zomervakantie is heeft deze editie van het Fitjournaal een heerlijk zomers teintje met onder andere een beach workout en tips hoe je op een gezonde manier uit eten kunt.

A LOT OF FASHION

blogs followfitgirls followfashion a lot of fashionHet evenement A LOT Of FASHION van STYLETODAY is dit jaar on tour en viert op 28 september haar feestje in de &ZO in Groningen. Tja, als er zo’n leuk feestje in onze hometown georganiseerd wordt, dan moet ik daar natuurlijk een leuk item over schrijven.

Shopping tip: de nieuwe Reebok collectie

blogs followfitgirls followfashion reebokYay, de nieuwe Reebok collectie onder de naam Crafted by Fitness is uit! Zo na de zomervakantie vind ik dat we onszelf best mogen trakteren op een nieuwe sportoutfit, toch?!

Fitjournaal 32: workout & eetdagboek

sporttasRelaxen op het strand, nippen aan een cocktail en elke avond gezellig uiteten of knus barbecueën; vakantie is top. Toch krijg ik op den duur de kriebels om iets actiefs te doen. Daarom staat deze editie van het Fitjournaal vol met allerlei leuke workouts.

How to wear: bandana & bandeau

blogs followfitgirls followfashion bandanaDé zomeraccessoires van dit moment zijn de bandana en de bandeau. Het fijne van deze haarbanden is dat je bad hairdays voorgoed verleden tijd zijn en je ze super easy bij je outfit styled.

12 x gênante yogablunders

blogs followfitgirls followfashion yogaIedereen die aan yoga doet belandt wel eens in een super gênante situatie. Met een hoofd als een tomaat kijk je voorzichtig om je heen in de hoop dat niemand het gehoord, geroken of gezien heeft. Deze 12 yogablunders overkomt iedereen wel eens.

Fitgirl favourites

blogs followfitgirls followfashion skechersWat je krijgt als alle Followfitgirls bij elkaar zijn voor een Fitgirl meeting? Eén gezellige bende en eindeloos gekakel over nieuwe workouts, lekkere recepten en natuurlijk over de laatste trends op het gebied van sportfashion.

Workout like Rome Strijd

blogs followfitgirls followfashion victoria secetAlle Victoria’s Secret Angels komt zo’n fantastisch lijf ook niet zomaar, ze trainen er keihard voor. Zo ook topmodel Romee Strijd. Wat ze allemaal doet? Laat je inspireren en workout like Romee!

Fitjournaal 33: Griekse recepten & yogablunders

griekse saladeHeb je zin in een gezonde Griekse maaltijd en ben je benieuwd welke gênante yogablunders mij overkomen zijn? Je leest dit nog veel meer in deze editie van het Fitjournaal.

Veel leesplezier!

Liefs Lianne

Heb je m’n vorige blog update gemist? No worries: Blogs Followfitgirls & Followfashion #29

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

1 Comment

Blogs Followfitgirls & Followfashion #35 | Carrotscrunchesandcandy.nl 5 september 2017 at 17:58

[…] Blogs Followfitgirls & Followfashion #30 t/m 34 […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *