Blogs Followfitgirls & Followfashion #29

23 juli 2017
blogs followfitgirls followfashion 29

Wat vliegt de tijd zeg; er is al weer een week voorbij! Ook afgelopen week heb ik me prima vermaakt met het schrijven van allerlei artikelen over een healthy lifestyle, fashion en interieur. Waar m’n MacBook en ik mee aan de slag waren heb ik voor je verzameld in dit item: blogs Followfitgirls & Followfashion. Lees je mee?

Blogs Followfitgirls & Followfashion # week 29

Optimaal zicht tijdens het sporten

blogs followfitgirls followfashion optimaal zichtOm gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben best een beetje ijdel. Ik wil, in een uiterste noodgeval daargelaten, de deur niet uit met mijn bril op. In de sportschool zul je me dan nooit met een bril op tegenkomen. Waar ik wel benieuwd naar ben is het antwoord op de vraag of je voor een optimaal zicht tijdens het sporten beter een bril of contactlenzen kunt dragen. Ik ging op onderzoek!

Sport & eetdagboek

blogs followfitgirls followfashion dagboekIn mijn vorige sport- en eetdagboek zag je me met een prepbakje achter mijn bureau op kantoor zitten en was ik druk aan het trainen met mijn coach Hans. Wat ik doe en eet als ik thuis ben en Hans op vakantie is? Dat lees je allemaal dit sport- en eetdagboek.

8 veelgestelde vragen over zonnebrand

blogs followfitgirls followfashion zonnebrandHet is zomer! Door al die heerlijke zonuren van de afgelopen tijd verheug ik me ontzettend op de zomervakantie. Zo erg zelfs dat ik ‘stiekem’ m’n beautycase al met holiday essentials, als aftersun en een overload aan zonnebrand, vul. En over zonnebrand gesproken; weet jij de antwoorden op deze 8 veelgestelde vragen over zonnebrand?

How to wear: Zijden sjaaltjes

blogs followfitgirls followfashion zijden sjaaltjesVoor stijliconen als Jacky Kennedy en Brigitte Bardot was een zijden sjaal al een geliefd fashion item. Ik snap het helemaal want met een zijden sjaal geef je je outfit heel simpel een leuke twist. Ga je voor elegant, chique, nonchalant, hip of stoer? Ik maakte een moodboard how to wear zijden sjaaltjes vol inspiratie!

Foto: Pinterest

Fitjournaal: hoe woont een fitgirl & workout challenge

blogs followfitgirls followfashion fitjournaalElke vrijdag vind je op Followfashion een nieuw Fitjournaal: een heerlijk gezond begin van je weekend. In deze editie staat onder andere het trainingsschema van Ana en zie je hoe fitgirl Rosa woont. Laat je inspireren!

Foto: Marlou & Rosa – Followfitgirls.com

Veel leesplezier!

Liefs, Lianne

Ben jij net als ik zo’n vergeetachtige ‘kluns’ die in de sportschool regelmatig tot de ontdekking komt dat je wat vergeten bent? Check dan deze sporttas essentials checklist!

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

1 Comment

Blogs Followfitgirls & Followfashion #30-34 | Carrotscrunchesandcandy.nl 27 augustus 2017 at 19:54

[…] Blogs Followfitgirls & Followfashion #29 […]

Reply

Leave a Comment

Neem de code over *