Blogs Followfitgirls & Followfashion # 28

16 juli 2017
blogs followfitgirls & followfashion

Omdat ik regelmatig voor Followfitgirls en Followfashion blogs schrijf lijkt het me wel een leuk idee om elke week een overzicht van mijn artikelen voor jullie te maken. Zo weet je gelijk waar ik me al schrijvend in verdiept heb en ben je weer up to date over allerlei sport, fashion, beauty en interieur tips. Let’s get started: blogs Followfitgirls & Followfashion van week 28!

Blogs Followfitgirls & Followfashion # week 28

Tropische prints

blogs followfitgirls en followfashion tropische prints

Tropische prints geven je look gelijk een ultiem zomergevoel. Zelf ben ik er super blij mee want in Nederland is er niets zo veranderlijk als het weer en met een outfit in tropische prints krijg ik gelijk een zomergevoel.

Loop een willekeurige winkel in en de tropische mode en accessoires met vrolijke palmbomen, flamingo’s, bloemen en ananassen komt je tegemoet.

Het leuke van deze trend is dat je ook in je interieur met een paar accessoires het zomergevoel in huis haalt. Dus regen of geen regen; creëer een instant zomergevoel!

De beste sport bh? Die vind je zo!

blogs followfitgirls en followfashion sport bh
In de sporttas van elke fitgirl zit wel een sport bh, want een goede bh is onmisbaar tijdens het sporten. Maar hoe vind je de sport bh die het beste bij jou past? Het is helemaal niet zo moeilijk, ik leg het je uit!

Fitjournaal Friday

blogs followfitgirls en followfashion massage
Uit de blogs van Followfitgirls maak ik elke week een selectie met allerlei artikelen over een healthy lifestyle. Deze verzamel ik in het item Fitjournaal Friday voor Followfashion. Deze week deelt fitgirl Laura haar 10 favorieten, ontdek je de voordelen van een massage, staat een recept voor een gezonde pizza en nog veel meer!
Foto Rosa Wouters

Zo vind je de juiste bikini voor jouw lichaam

blogs followfitgirls en followfashion bikini
Met de zomervakantie voor de deur is het tijd om je holiday essentials aan te schaffen. Zonnebrandcrème, jurkjes, flip flops,

en je koffer is natuurlijk niet compleet zonder een leuke bikini.

Om je allerlei bikini frustraties te besparen heb ik een aantal tips voor je verzameld: zo vind je de juiste bikini voor jouw lichaam!

Personal Training

personal training groningen
Ik ben groot fan van Personal Training omdat ik het een super effectieve manier van trainen vind. En dat niet alleen, ook de begeleiding van mijn trainer Hans is fantastisch en elke workout is een feestje. Na het lezen van de 5 redenen waarom ik Personal Training zo leuk vind, is de kans groot dat jij ook de kriebels krijgt…

Liefs, Lianne

Trouwens, ken je deze 5 beautytips met honing al?

 

 

 

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Neem de code over *